Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه حوزه‌های علمیه ــ معاون آموزش و پژوهش دانشگاه قرآن و حدیث گفت: دانشگاه در بیستمین سال تاسیس خود موفق به تألیف دوهزار پایان‌نامه، 70 عنوان کتاب درسی، پذیرش دانشجو از 55 کشور جهان و تدوین 150 هزار کتاب برای کتابخانه شده است. به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد غلامعلی، معاون آموزش و پژوهش دانشگاه قرآن و حدیث امروز 27 آذرماه در مراسم بیستمین سال تاسیس دانشگاه قرآن و حدیث گفت: در سال 1378 دانشکده علوم حدیث در جوار سیدالکریم حضرت عبدالعظیم الحسنی شروع به فعالیت کرد؛ در واقع نخستین مرکز آموزش عالی غیرانتفاعی علوم حدیث در رشته علوم حدیث با 80 دانشجو برقرار شد و تنها مقطع تحصیلی در آن زمان، کارشناسی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در آن روز ده هزار جلد کتاب در کتابخانه دانشکده وجود داشت و تنها دو عضو هیئت علمی داشتیم ولی امروز 150 هزار کتاب در خدمت دانشجویان است.   وی با بیان اینکه دانشکده مجازی علوم اسلامی در سال 1383 تاسیس شد افزود: در سال 1389، دوره کارشناسی ارشد در شعبه اصفهان آغاز شد و در سال 1391 مرکزیت دانشکده به قم منتقل و تبدیل به دانشگاه شد و رشته‌های آن هم توسعه یافت و از سال 91 تا 94 گروه‌های آموزشی توسعه قابل ملاحظه‌ای یافتند.   معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه قرآن و حدیث تصریح کرد: سه شعبه دانشگاه در شهرهای مختلف یعنی مشهد، اصفهان و تهران در حال فعالیت است همچنین 30 شعبه مجازی در داخل تاسیس شده  و در 55 کشور هم آزمون برگزار و دانشجوی مجازی می‌پذیریم.   غلامعلی بیان کرد: 32 نفر عضو هیئت علمی در رتبه‌های مختلف استادیاری، دانشیاری و ... داریم همچنین دوره‌های آموزشی کوتاه مدت در شهرها و کشورهای مختلف مانند لبنان، سوریه و پاکستان و عراق برگزار شده است.   وی افزود: در سال 1398، بیش از 70 عنوان کتاب درسی، سه نشریه از جمله علوم حدیث داریم که دو نشریه ما، علمی پژوهشی است همچنین همایشاتی مانند شیخ بهایی و 9 همایش حدیث پژوهش را برگزار کرده‌ایم.   غلامعلی با بیان اینکه تربیت دانشجویان فرهیخته، انقلابی و موثر از جمله دستاوردهای این دانشگاه است تصریح کرد: همچنین فراگستری علوم انحصاری حوزوی و فراهم کردن زمینه تدریس این نوع رشته‌ها در دانشگاه‌ها از دیگر دستاوردهای این دانشگاه است؛ ضمن اینکه 23 رشته و سرفصل توسط این دانشگاه تصویب و در سایر دانشگاه‌ها پیاده می‌شود.   وی افزود: تدوین بیش از 70 عنوان کتب درسی تخصصی با همکاری سمت و وزارت علوم از دیگر دستاوردهای این دانشگاه است.    غلامعلی ادامه داد: 150 هزار جلد کتاب در زمینه علوم حدیث و قرآن در اختیار دانشجویان قرار دارد؛ همچنین بیش از دو هزار پایان نامه و 93 شماره علوم حدیث و ده شماره علمی تخصصی کتاب  و سنت را نشر داده‌ایم.   وی با اشاره به دستاوردهای کسب شده در جشنواره‌های کتاب سال جمهوری اسلامی و حوزه بیان کرد: عناوین برتر در المپیادهای دانشجویی و موفقیت در آزمون‌های ارشد و دکتری از دیگر دستاوردهای این دانشگاه در طول سالیان تاسیس بوده است.  انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا دانشگاه قرآن و حدیث قم غلامعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۳۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • رقابت بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی