Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: باید همه سعی‌مان این باشد که تاثیر اجتماعی فعالیت‌های قرآنی در سطح جامعه که بسیار تاثیرگذارتر از سایر علوم است، روزبه‌روز افزایش یابد.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم در آیین رونمایی از درسنامه‌های علوم قرآن و حدیث و هم اندیشی صاحب‌نظران و مدیران گروه‌های قرآن و حدیث کشور که با حضور جمعی از استادان و صاحب نظران قرآنی کشور در محل وزارت علوم برگزار شد، اظهار داشت: در ترویج علوم و رفتار قرآنی مراکزی فعالیت می‌کنند که مهم‌ترین آن دربخش آموزش عالی، مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به فعالیت و مأموریت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها تا یک دهه گذشته گفت: در این مدت مواردی که در مراکز آموزش عالی و پژوهشی بر روی آن تاکید می‌شد، آموزش، پژوهش، توسعه علمی، بنیادی و کاربرد علوم بود ولی در ده سال گذشته بحث تأثیرگذاری اجتماعی و خدمات اجتماعی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها مورد توجه قرار گرفته و حتی این شاخص در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها هم تأثیر دارد.

وی افزود: باید با همفکری و هم‌اندیشی همه اساتید آموزش عالی، مفاهیم و آموزه‌های قرآنی را گسترش داد تا شاهد ارتقای اخلاق و رفتار قرآنی در سطح جامعه باشیم.

خاکی صدیق خاطرنشان کرد: ان شاالله این فعالیت‌ها به گسترش و توجه به رفتار و اخلاق قرآنی در جامعه منجر شود و این برنامه‌ریزی‌ها مورد رضایت حضرت ولی عصر (عج) باشد.

معاون آموزشی وزارت علوم در پایان سخنان خود آمادگی این معاونت را برای هر گونه همکاری با مراکز قرآنی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های علوم قرآنی در چارچوب وظایف و اختیارات وزارت علوم اعلام کرد.

در ادامه سید حمیدرضا میرعظیمی، رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور درخصوص نحوه فعالیت این مرکز اظهار داشت: این مرکز بر اسناد بالادستی برنامه پنجم توسعه و نقشه جامع علمی کشور و با انگیزه توسعه علوم قرآنی، توسعه رشته‌های درسی با آموزه‌های دینی و قرآنی، تدوین و ارتقای شاخص‌های کیفی در رشته‌های علوم انسانی و مطالعات میان رشته‌ای با آموزه‌های دینی فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه در ساختاری تجمیعی برای رشته‌های علوم قرآن و حدیث ۱۲ واحد عمومی، ۵۴ واحد پایه و ۳۵ واحد تخصصی طراحی و اجرا شده است، گفت: تدوین سرفصل‌های دروس به دو مرکز علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه قرآن و حدیث سپرده شده که اولی عهده‌دار درسنامه‌های قرآنی و دومین مرکز نیز درس‌نامه‌های حدیثی را به عهده گرفته است.
میر عظیمی افزود: در این راستا تاکنون پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ۱۵ جلد و دانشگاه قرآن و حدیث ۱۱ جلد چاپ کرده‌اند و بقیه موارد نیز در حال نگارش و آماده‌سازی است.

وی در ادامه گفت: برای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، ۳۲ اقدام ملی به عهده مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشورگذاشته شده که این اقدامات در سه کار گروه این مرکز ارائه، انجام و پیگیری می‌شوند که در این خصوص می‌توان به مواردی همچون بازنگری رشته‌های قرآنی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، تدوین متون و درس نامه‌های مربوطه، پژوهش و اولویت‌های پژوهشی کاربردی و ناظر به نیازهای جامعه، ایجاد و طراحی رشته‌های بین‌رشته‌ای در علوم قرآنی و حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مرتبط با علوم قرآنی اشاره کرد.

همچنین در این آئین حکیمیان، رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مسعودی، قائم مقام دانشگاه قرآن و حدیث درخصوص فعالیت‌های این دو مرکز علمی گزارشی ارائه کردند.

رونمایی از درسنامه های قرآنی و حدیثی و بازدید از نمایشگاه کتاب‌های قرآنی ازانتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه قرآن و حدیث از دیگر برنامه‌های این آئین بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قرآن وزارت علوم معاون آموزشی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۲۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا ظهر پنج شنبه به همراه فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و گفت: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، افزود: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

گفتنی است؛ کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روزها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولین قرار گرفت.

کیوان که دنیا را از پس آیات نورانی قرآن می‌بیند با زبان بی‌زبانی ما را به حرکت در مسیر قرآن تشویق کرده و یادآور می‌شود برای اشاعه فرهنگ قرآن در جامعه هیچ عذر و بهانه‌ای قابل قبول نیست و باید با قدرت و انگیزه پیش رفت.

کد خبر 6088553

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • عمل به آموزه‌های قرآن، نسخه شفابخش نجات بشریت است
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است