Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه قرآن و حدیث دوره تکمیلی مدرسه پاییزه حدیث، ویژه روحانیون حوزه‌های علمیه سراسر کشور، معلمان، استادان و سایر علاقه‌مندان برگزار می‌کند.

فهم دقیق سنت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) و احادیث معصومان (علیهم السلام) به عنوان دومین منبع نورانی دین مبین اسلام، از یک سو ما را به فهم بسیاری از احکام دین نائل می‌کند و از سوی دیگر می‌تواند یاریگر فهم آیات قرآن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا قرآن کریم در بیشتر آیات به بیان کلیات پرداخته و تبیین جزئیات را به پیامبر (صلی الله علیه و آله) و امامان معصوم (علیهم السلام) واگذار نموده است. بنابراین آنچه که توجه به حدیث و ضرورت پرداختن به آن را دوچندان می‌کند، فهم صحیح و دقیق حدیث است چرا که آسیب فهم نادرست از حدیث، از نشنیدن آن بیشتر خواهد بود. به همین منظور دانشگاه قرآن و حدیث با همکاری انجمن حدیث حوزه، جهت آشنایی بیشتر طلاب علوم دینی با دانش حدیث، دوره تکمیلی «مدرسه پاییزه حدیث» را برگزار می‌کند:

این دوره برای روحانیون حوزه‌های علمیه سراسر کشور، معلمان، استادان و سایر علاقمندان برگزار می‌شود. همچنین طلابی که در دوره مقدماتی آشنایی با علوم و معارف حدیث (مدرسه تابستانی حدیث) شرکت کرده بودند، در صورت قبولی در آن دوره، می‌توانند در دوره تکمیلی نیز شرکت کنند.

بازه برگزاری این دوره از ۳ مهر تا ۱۸ آذرماه ۱۴۰۰، و زمان فعال‌سازی جلسات درسی، در ساعات ۱۷ الی ۱۹ روزهای این بازه زمانی است. این دوره در قالب ۷ عنوان درسی که مجموعاً شامل ۱۰۰ جلسه آموزشی است، به همراه ارائه پاورپوینت در جلسات آموزشی، ۱ جلسه رفع‌اشکال به ازای هر درس (مجموعاً ۷ جلسه) برگزار می‌شود.

محتوای آموزشی دروس به صورت آفلاین ارائه می‌شود و پس از فعال شدن هر یک از جلسات درسی، شرکت‌کنندگان می‌توانند تا پایان دوره (پیش از برگزاری آزمون‌ها) محتوای آموزشی دروس خود را مشاهده کنند. جلسات رفع اشکال به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

پس از برگزاری دوره، به دانش‌آموختگانی که موفق به کسب نمره قبولی در آزمون‌های پایانی دوره شوند، گواهی پایان دوره به صورت مشترک از سوی دانشگاه قرآن و حدیث و انجمن حدیث حوزه اعطا می‌گردد.

ثبت نام از طریق سایت دانشگاه قرآن و حدیث به نشانی qhu.ac.ir و تکمیل فرم ثبت نام و واریز مبلغ یکصد و پنجاه هزار تومان انجام می‌شود. متقاضیان برای اطلاع بیشتر می‌توانند به اینجا مراجعه کنند.

کد خبر 5304372 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه قرآن و حدیث طلاب حوزه علمیه اساتید دانشگاه واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون آموزش پزشکی دانشگاه ها واکسیناسیون کرونا دانشگاه علامه طباطبایی کارشناسی ارشد دانشجویان دانشگاه قرآن و حدیث برگزار می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۶۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران پشتوانه و ستون اصلی تولید در کشور هستند

ایسنا/تهران امام جمعه شهرستان قدس گفت: مسئله کار و کارگر، مسئله بسیار مهمی است و همیشه مورد توجه روایات و سیره معصومین (ع) بوده است. در انقلاب اسلامی هم امامین انقلاب توجه جدی و ویژه به این قشر زحمت‌کش داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین حمزه محمدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اظهار کرد: کارگران پشتوانه و ستون اصلی تولید در کشور هستند. امسال که شعار سال«جهش تولید با مشارکت مردم» است، نقش اصلی را کارگران عزیز ایفا می‌کنند.

امام جمعه شهرستان قدس در خصوص هفته گرامیداشت مقام معلم بیان کرد: ۱۲ اردیبهشت سالگرد شهادت شهید مطهری است و روز شهادت این معلم بزرگ و عالم ربانی را به عنوان روز معلم نامگذاری کرده‌اند. نقش معلم در جامعه نقشی اثرگذار و بی بدیل است لذا به همه معلمان عزیز خداقوت می‌گویم.

وی در ادامه افزود: یکی از ویژگی‌های بارز شهید مطهری مسئله اسلام شناسی او بود. به همین علت امام خمینی (ره) بارها این شخصیت را مورد تمجید قرار داد. اسلام شناسی، تکلیف مداری، مسئله شناسی و جریان شناسی این استاد شهید کم نظیر بود.

حجت الاسلام محمدی با اشاره به لزوم تکریم معلمان و اساتید تشریح کرد: رعایت ادب در مقابل پدر و در مقابل استاد، انسان را رشد داده و زندگی او را با برکت می‌کند. در روایات ما آمده است که ما سه پدر داریم؛ پدر خود، پدر همسر و کسی که به ما موضوعی را یاد می‌دهد.

وی خطاب به معلمان و اساتید تاکید کرد: معلمان ما نقش بسیار مهمی در روشنگری دارند. شما باید معنویت و بصیرت دانش آموزان را افزایش دهید. امروز در دنیا می‌بینیم اساتید و معلمان راجع به مسئله فلسطین و مبارزه با اسرائیل روشنگری کرده و دستگیر می‌شوند. اما این خیلی بد است اگر استاد و معلم ما در دانشگاه و مدرسه در مورد این موضوع حرفی نزند و مسائل را تبیین نکند.

حجت الاسلام والمسلمین حمزه محمدی شورای اسلامی شهر را از مظاهر مردم سالاری دینی عنوان کرد و افزود: شورای اسلامی شهر یعنی مشارکت مردم در اداره شهر. اصلی ترین وظیفه شورای شهر، نظارت دقیق بر شهرداری و پیگیری مشکلات مردم از طریق این ارگان و سایر ادارت خدمت رسان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • تجمع دانشگاه‌های ایران در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکایی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • زمانبندی تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس
  • کارگران پشتوانه و ستون اصلی تولید در کشور هستند
  • هجدهمین جلسه استماع قرآن به یاد معلمان فقید برگزار شد
  • مرادصحرایی: امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • رأی‌گیری در حوزه انتخابیه کرمانشاه، به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود